کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319383 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

IPTV در ایران همچنان در مرحله آزمایش

این روزها پدیده جهانی تلویزیون اینترنتی فرصتی برای شرکت‌های مخابراتی در جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود به منظور ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکه‌های IP فراهم کرده است و به همین دلیل در حال حاضر بسیاری از سرویس‌دهندگان باند وسیع، ارائه سرویس‌های نوین تلویزیونی را روی شبکه‌های IP آغاز کرده‌اند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ در اکثر کشورها به علت توسعه باند وسیع و پیشرفت‌های چشمگیر در ارائه فناوری‌هایی چون ADSL+ 2 که توان پخش محتوای چند‌رسانه‌ای را با کیفیت بالا دارند بازار IPTV (تلويزيون اينترنتي) پتانسیل بسیار خوبی برای رشد پیدا کرده است.
در ايران و در برنامه پنجم توسعه كه به ترسيم
اولويت‌هاي كشور در زمينه‌هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي كشور تا سال 1393 مي‌پردازد، راه‌اندازي تلويزيون اينترنتي مبتني بر شبكه باند پهن، مورد توجه قرار گرفته و جذب هفت ميليون مشترك براي اين طرح در نظر گرفته شده است. تاکنون فعالیت‌های جسته و گریخته‌ای در راه‌اندازی این سرویس در کشور شده است که از جمله آن می‌توان به شبکه اینترنتی شیما و مهر اشاره کرد. شبکه‌هایی که به صورت محدود و آزمایشی به کاربران برخی مناطق کشور سرویس تلویزیون اینترنتی ارائه می‌کنند.
جامانده از جهان
مقدمات راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی به عنوان یکی از سرویس‌های ACS (خدمات ارتباطی پیشرفته) به طور جدي در سال 1384 شكل گرفت.
براساس این طرح مقرر شد تامين زيرساخت و ايجاد امكانات فني لازم به منظور انتقال تصاویر را شركت مخابرات ايران به عهده بگيرد و در سوي ديگر با توجه به وجود آرشيوهاي ويدئويي ديجيتال به صورت وسيع و گسترده در صدا و سيما، وظيفه تامين و توليد محتواي لازم به سازمان واگذار شود. پس از مدت كوتاهي، راه اندازي تلويزيون اينترنتي در قالب مناقصه ACS و به منظور برقراري تشريفات مالي و اداري لازم توسط شركت فناوري اطلاعات، وارد فاز جديدي شد، به طوري كه جواد رادمان، مدیرعامل سابق سازمان فناوری اطلاعات در آبان ماه 1386 اعلام كرد، تا يك ماه بعد، يعني آذر همان سال، برنده مناقصه مذكور اعلام و پس از گذشت هشت ماه، این پروژه نهایی و عملیاتی می‌شود. حالا تقریبا 5 سال از این وعده گذشته و هنوز خبری از ارائه گسترده سرویس تلویزیون اینترنتی به شهروندان ایرانی نشده است. در حالی توسعه ارائه سرویس تلویزیون اینترنتی در ایران با کندی پیش می‌رود که در دیگر کشورهای جهان، استفاده از این تکنولوژی روزبه‌روز در حال گسترش است.
براساس گزارش منتشر شده توسط موسسه تحلیلی Point Topic، در بین ۱۰ کشور برتر در زمینه توسعه IPTV تعداد مشترکان این سرویس، در کشور روسیه در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۲ نسبت به سه ماه نخست با رشدی ۱۷ درصدی بیشترین رشد را داشته است.
در بین دیگر کشورها نیز چین با ۱۶ میلیون و ۲۷۵ هزار مشترک IPTV با نرخ رشد ۷ درصدی قرار دارد و پس از آن فرانسه، آمریکا و کره با تعداد مشترکان به ترتیب ۱۲ میلیون و ۷۸۸ هزار، ۹ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۲۳۴ و ۵ میلیون و ۶۹۵ هزار و ۲۲۶ قرار دارند.
صابر فیضی، مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد مبین، در خصوص کند پیش‌رفتن ارائه سرویس تلویزیون اینترنتی در کشور می‌گوید: «بحث‌های زیادی در مورد سرویس IPTV طی چند سال گذشته در کشور مطرح شده است. ظاهرا مشکلاتی وجود دارد که به‌رغم آنکه همه می‌خواهند ارائه سرویس را شروع کنند در عمل به نتیجه‌ای نمی‌رسند. به نظر می‌رسد به اندازه کافی در مورد مقدمات راه‌اندازی این سرویس بحث شده و باید هر چه سریعتر تکلیف ارائه این سرویس در کشور مشخص شود.» به باور وی در حال حاضر تعابير مختلفي از قانون وجود دارد که بايد آنها را برطرف کرد و تکليف همه فعالان اين حوزه را مشخص کرد. فیضی تاکید می‌کند که در مورد ارائه سرويس IPTV هم تا زماني که دستور العمل‌های لازم و نحوه ارائه این خدمات از سوي حاکميت مشخص نشوند، مشکلات مربوط به تجاري‌سازي همچنان پابرجا باقي خواهد ماند.
در همین زمینه نادر صابری‌وند ،مشاور مدیر عامل و مجری طرح IPTV شرکت مخابرات ایران، در همایش ملی خدمات چندرسانه‌ای بر بستر باند وسیع، در خصوص ارائه سرویس تلویزیون اینترنتی در کشور می‌گوید: «برای ارائه‌ سرویس IPTV سازمان خاصی نمی‌تواند ارائه‌‌دهنده باشد، بلکه برای ارائه‌ سرویس‌ها باید همه اجزا وارد شوند و نقش خود را در این میان بازی کنند. تاکنون نیز سازمان‌های مربوطه همکاری لازم را داشته‌اند. » به باور وی چالش‌های پیش‌رو در توسعه این سرویس در کشور نه به مخابرات و نه به سازمان صدا و سیما ارتباطی ندارد. وی در توضیح مشکلات توسعه تلویزیون اینترنتی در کشور می‌گوید: «در حال حاضر چالش‌های اصلی در این بخش به سیاست‌گذاری‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه، بازار و محتوا باز می‌گردد که اگر در حوزه‌ تعرفه‌ها با این وضع ادامه یابد، به نظر می‌رسد ادامه‌ فعالیت غیرممکن شود.»
وی در ادامه به سرمایه‌گذاری مخابرات در این بخش اشاره می‌کند و می‌افزاید: «در سال 90 شرکت مخابرات ایران حدود هشت هزار میلیارد ریال در این زمینه سرمایه‌گذاری کرد و برای سال 91 نیز پیش‌بینی شده که 14 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در این زمینه انجام شود و این ارقام می‌تواند هم صرف توسعه‌ شبکه و هم نوسازی شود.»
طولانی شدن راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در کشور حتی صدای اعتراض سازمان تازه تاسیس شده فضای ملی مجازی را نیز در آورده است. برای مثال علیرضا شاه میرزایی، عضو شورای‌عالی فضای مجازی، در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، از برنامه‌های این شورا برای رفع موانع قدیمی در راه توسعه خدمات چندرسانه‌ای در کشور خبر می‌دهد و می‌گوید: «ارائه خدمات دولت الکترونیک یا ارائه خدمات IPTV که مدت‌ها است صحبت از آن می‌شود، به دلیل ناهماهنگی‌ها میان دستگاه‌های مختلف متولی یا ضعف در قوانین، به صورت تجاری ارائه نشده‌ و مردم از دسترسی به این خدمات محروم هستند.» وی در ادامه می‌افزاید: «بنابراین ارائه خدمات چندرسانه‌ای بر بستر شبکه‌های ارتباطی یکی از اولویت‌های این شورا است تا هر چه سریع‌تر عقب‌ماندگی‌های ما در این حوزه جبران شود؛ چرا که نه تنها کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری قابل توجهی در این حوزه‌ها کرده‌اند، بلکه ظرفیت‌های عظیمی در رونق بازار محتوای مجازی در شبکه‌های IPTV و مشابه آن نهفته است.»
شیما و مهر، تلویزیون‌های تعاملی
در حال حاضر دو برند رسانه مهر و شيما توسط معاونت مجازي صدا و سيما به عنوان تلویزیون‌های اینترنتی کشور شناخته شده‌اند که به صورت آزمایشی و در برخی مناطق کشور دست به ارائه خدمات می‌زنند. عمده‌ترين تفاوت اين دو برند، در نوع عرضه محصولاتشان خلاصه می‌شود.
شبکه شیما که در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در سال گذشته به کاربران معرفی شد، در ۲۵ مرکز مخابراتی در مناطق ۲ و ۸ مخابرات استان تهران راه‌اندازی شده و قرار است به زودی، در تمامی شهرهای کشور در اختیار کاربران قرار بگیرد. مشترکان می‌توانند برای گرفتن این سرویس با شماره 3838 تماس گرفته و IPTV خود را سفارش دهند تا پس از تست و سنجش کیفیت ADSL از سوی مرکز برای مشترکان نصب شود. پخش زنده برنامه‌های تلویزیونی، ضبط برنامه‌های دلخواه تلویزیونی روی شبکه، ویدئوی درخواستی، فایل صوتی درخواستی، مدیریت زمان در پخش تلویزیونی، بازی‌های محلی و تحت شبکه، ارتباط صوتی دو طرفه، ارتباط تصویری به صورت ویدئو کنفرانس، ارائه روزنامه الکترونیکی، آموزش از راه دور به صورت الکترونیکی، ارتباط دو طرفه از طریق ارسال پیامک، اطلاعات ترافیکی، پیش‌بینی وضع هوا و اوقات شرعی، خرید از طریق تلویزیون، استفاده از خدمات بانکی ارائه شده از طریق تلویزیون و پرداخت از طریق تلویزیون از جمله سرویس‌هایی است که قرار است روی شبکه شیما عرضه شوند. سايت اين IPTV به نشاني www.shima.ir قابل دسترسي است.
اما دیگر تلویزیون اینترنتی یعنی رسانه مهر، از اوايل مرداد كار خود را آغاز كرده است و گفته مي‌شد قرار بود این شبکه از 15 مهر، به صورت فراگير در اختیار کاربران ایرانی قرار بگیرد. اما از قرار معلوم این اتفاق هنوز نیفتاده است؛ چرا که حتی در حال حاضر دسترسی به سایت این سرویس به نشاني www.mehrmedia.ir غیرممکن است.
اما در هر حال سرویس رسانه مهر، داراي 2 مگابايت فضاي اينترنتي و 10 هزار مشترك است كه عمده ترين آنها را به صورت آزمايشي، ساكنان شهرك آتي ساز در شمال غرب تهران تشكيل مي‌دهند. اين IPTV، بيش از 20 كانال تلويزيوني شامل شبکه یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، جام جم ۱ و ۲، پرس تی‌وی، بازار، شما، آی فیلم، سحر، خراسان، خوزستان، گیلان، یزد، کردستان و فارس را تحت پوشش قرار مي‌دهد و داراي چهار نوع بسته اشتراك به رنگ‌هاي سبز، قرمز، نارنجي و بنفش است.
نظام تعرفه‌گذاري خدمات ارائه شده از طريق IPTV هنوز به طور شفاف، مشخص نيست اما گزارش‌های منتشر شده نشان مي‌دهد متقاضيان استفاده از IPTV، باید در ابتدا اقدام به خريد دستگاهي مشابه مودم كنند كه به طور حداقلي رقمي معادل 150 هزار تومان براي آنها هزينه دارد. سپس با توجه به استفاده‌اي كه از خدمات اين تلويزيون مي‌كنند، اشتراكي به مبلغ 10 هزار تومان به بالا در ماه، بايد پرداخت كنند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 11947 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/08/21 تعداد مشاهده: 1651
کلید واژه ها: ,
سافت گذر